Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

vrijdag 26 december 2008

kerst 2008

1e Kerstdag.
Kerstontbijt,kerkdienst( dochterlief is akkeliet, moeder is trots,opa komt een keer extra naar de kerk), schoonouders op de koffie ( gezellig, d.v.d. gekeken waar opa mee op T.V. kwam, alvast laten zien hoe het met de d.v.d. voor Amerika gaat), bij grote opa op bezoek, kerstdiner met eigen gezin( alleen met Pasen en Kerst eten we in de huiskamer,is een klein feestje), s'avonds: Rust.
2e Kerstdag.
Rustig aan, ontbijt,lopend naar mijn tante in het dorp, om zalig kerstfeest te wensen, jongens komen op de fiets(traditie, tante is al wat ouder, mooi om te zien hoe die grote zoon, het kleine tante-tje een hand geeft), terug naar huis,beslag maken voor drie in de pan, goede vriend komt langs, goede wensen en een extra eter, gezellig,dochter bakt stapels( d.i.d.p.)pannenkoekjes, vriend blijft, d.v.d. kijken en breiwerk, koken,eten in de keuken,toch ietsje extra luxe( ijstaart na), samen de keuken aan kant,nog een film, kinderen naar bed, nog even samen, manlief zet filmpje op mijn blog,breigaren is op,Gerard van Maasakkers met jubileumconcert op T.V.
Kerstmis 2008 Het was goed zo.
De d.v.d voor Amerika is een klein documentje geworden met ongeveer 80 foto's (ook veel oude die nog niet op de computer stonden) stukjes film van huis en omgeving. Manlief heeft er keihard aan gewerkt. Omdat mijn schoonouders geen d.v.d. speler hebben wil ik de foto's voor hen in een mooi boekje verwerken. Moet lukken nu alle foto's bij elkaar staan.
Voor Amerika zijn de foto's ook nog eens van een (Engeltalige) ondertiteling voorzien.
Als die man van mij iets doet, dan ook goed!
Nog bedankt voor het plaatsen van het concertfilmpje, manlief!
Op naar weer wat gewonere dagen, al beginnen we weer met een verjaardag vandaag.
groetjes, Franca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten