Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zaterdag 2 april 2011

zo veel 1

Zaterdagochtend,de liefdes van mijn leven liggen nog lekker op een oor. Zelf zit ik aan een ontbijtje met een prachtig tijdschrift. Zo gelukkig voel ik me, dat ik even naar buiten moet, het even rustig laten bezinken.
Buiten zie ik hoe mooi de bloemen al bloeien en ga terug om het fototoestel te halen. Om dan te zien hoe gezellig het binnen is, van buiten af gezien. Volgens mij ben ik er, ik kan me weer echt gelukkig voelen. Gek om te zeggen misschien, maar mensen die het zelf meemaakten weten wat ik bedoel.
Het ontstond toevallig zo, maar wat een waarheid.
Een cadeau voor mezelf. Na al het consuminderen besef ik ook dat het mag. Mezelf gewoon een keer iets heel moois cadeau doen. Omdat het best kan. En omdat ik er zo enorm van kan genieten. Dat je het dan thuisgestuurd krijgt. In een mooi pakketje met een extra cadeautje erbij. Dat je het nog even ingepakt laat liggen. En het jezelf geloofd voor het weekend, als alle moet-karweitjes klaar zijn. Klein geluk!
Als ik binnen kom gaat de zon schijnen, hoe heerlijk weer zon in huis!
Ik loop een rondje, en ontdek dat zelfs onze donkere ,smalle gang zonnig kan zijn.
Zon in de huiskamer.
Zon in de voorkamer.
Hoe goed kan een mens het hebben, hoe gelukkig kun je zijn.
Heel veel zonnig geluk voor jullie allemaal!
groetjes, Franca.

5 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke sfeerplaatjes, logisch dat je daar van geniet. Fijn dat het weer goed met je gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Franca, je hebt een heerlijk huis....en je bent zo'n mooi mens ik ben zo blij voor je dat de lente gekomen is ook in je hart en hoofd... hier gaat het ook de goede kant op ik bid en ik hoop dat het nu mag blijven de zon in mijn hart na een erg donkere en moeilijke periode ... ik geniet zo van je berichtjes en kan er super van genieten en trek mij eraan op alleen dat opruimen moet ik je nog een beetje meer nadoen?!!! hihi een lieve groet en een dikke knuffel van ganser harte en heel genegen I vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Ella!
  Lieve Jezebelle, wat goed om te horen dat het ook met jou de goede kant op gaat!
  Ik zou graag naar je toekomen en je helpen met opruimen. Hoe gezellig dat ook zou zijn ,ik ben bang dat ik niet de geschikte persoon ben om je dingen weg te laten doen.Daar moet je kanjers zoals mijn nichtje voor hebben. Ken jij niemand in je omgeving die jou de boost kan geven die ik van die twee uurtjes ruimen met mijn nichtje kreeg? Mocht je niemand vinden, stuur me een mailtje en we gaan iets organiseren.
  lieve groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lieve dame, mocht je ooit naar mij komen dan is het laatste wat we doen poetsen ik zou je mijn stad laten zien en lekker voor je koken enzo je ben zo lief ik kom er wel en mijn lieve schoonzusje is er ook nog maar nu laat ik haar met rust want binnenkort gaat ze trouwen en stress dus maar daarna zal ze met liefde mij helpen het is zo'n lieve meid !! bedankt voor je leuke berichtjes ik geniet er echt van !! heerlijk lieve groet vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik benijd je om je mooie frisse tegels buiten, waar geen onkruid tussen zit. Daar moet ik bij ons nog heel wat werk voor verzetten.

  De kussen in de laatste foto heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen