Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zondag 3 april 2011

zo veel 2

Dat zonnetje binnen is mooi. Maar nu aan de slag, zodat we straks van het zonnetje buiten kunnen genieten!

Snel naar de andere kant naar buiten, waar de waslijn is. We willen weg, intussen kan de was mooi drogen. Poespoes blijft binnen op de mat zitten kijken. Groot gelijk, daar zit ze ook in 't zonnetje.
Zien jullie waar we om 9.00 uur al op de stoep stonden? Inderdaad de kringloopwinkel. Om een uurtje later met fijne zomerkleding en nog wat gezelligs weer buiten te staan.
Voor mij drie blouses en drie rokjes. Een erg kort, maar prima om thuis bruine benen te krijgen. De andere iets langer. Lekker fris en zomers, voor 6x 1,95 euro, kan ik weer even vooruit!
Zie je? te kort om mee naar de winkel te gaan, maar voor thuis prima.
Dit kwamen we ook tegen. Kleine klomp-bootjes, waar een zeiltje op kan. Leuk voor twee heel speciale jongetjes, waar jullie later meer over horen.
Om 10.00 uur was de bieb open. Daar vond ik heel veel leuks, waaronder dit prachtige kookboek van Donna Hay.

Met prachtige sfeerplaatjes.
En heel verleidelijke recepten. Snel naar huis. Om vervolgens de rest van de dag van het heerlijke weer te genieten in de tuin. Dochterlief had ijskoffie gemaakt,ik had liever gewone koffie. En zo installeerde we ons met koffie en de volle biebtas buiten. Niet meer aan foto's gedacht, maar geloof me het was genieten!
Zoals ik nu geniet van die mooie bloesempracht buiten. Zo veel voor een dag, dat het twee blogjes werden. Vandaag ga ik jullie verder niet lastig vallen. Fijn weekend verder!
groetjes, Franca.

5 opmerkingen:

 1. Wat laat je anderen toch leuk meekijken en genieten. Het ziet er zo fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tis elke keer genieten van je blogje....dank je wel!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je zo goed geslaagd bent bij de kringloop!

  Mooie, gezellige foto's heb je weer geplaatst! leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat waren weer gezellige blogjes. Ik word er helemaal vrolijk van!
  groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Franca,

  wat leuk om weer even bij je bij te kunnen lezen! Heerlijk hoe je huis aan het opknappen is en hoe je het steeds weer voor elkaar krijgt om met weinig veel te breieken. Je aankopen zeggen weer genoeg!

  En hierbij wil ik je natuurlijk ook heel erg bedanken voor het pakketje wat ik van je heb mogen ontvangen. Wat een schattige kleertjes! We zijn niet enorm verrast, ook enorm dankbaar!

  Dank je wel lieve Franca!

  BeantwoordenVerwijderen