Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zaterdag 30 juli 2011

vakantie 2011

De vakantie zit erop.
Het mooiste van deze weken?
De mensen die ervoor zorgde dat ik zo'n fijne vakantie had!
De dagjes uit met man, kinderen , collega en vriendin. De onverwachte "ontmoeting" van een medeconsuminderaar" (als ik me zo nog wel noemen mag), via marktplaats. Het lieve mailtje van Teunie! De ongelooflijke energie van manlief ( vrijwel de hele buitenkant van het huis geschilderd en ook nog even wat panlatten vernieuwd), tussen het vakantievieren door. Het comfort van mijn eigen huis als super B & B. De fijne wandelingen.Regelmatig gaan kringloopwinkelen. Het dagelijks even rondneuzen op alle blogjes. Alle tijd hebben voor fijne tutdingen als : haken, breien, lezen en gezellige hoekjes in huis maken. Het weer had iets beter gemogen dat geef ik toe. Maar de vakantie van 2011 was fantastisch!
groetjes, Franca.

8 opmerkingen:

 1. goeimorgen lieve Franca, wat fijn dat je genoten hebt! de voorbije week was mijn eerste werkweek en vooral die wekker smorgens om 6h doet géén deugd !! maar ik kijk alweer uit naar 11-18 augustus waar ik nog es thuisben op 11/8 word mijn dochter 14j en elk jaar probeer ik dan vrij te zijn op de dag dat ik voor de eerste keer moeder werd! messchien klikken we de vouwwagen aan en gaan we kajakken in de ardennen of we blijven lekker thuis ook leuk een beetje breien en lekker koken en wat langer slapen!! lieve groet vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ben jij een gelukkig mens, wat een tevredenheid straal je nu uit, heerlijk, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad. Voor mij ben je nog wel een consuminderaar hoor als ik lees hoe je je vakantie omschrijft. Ik voel me vereerd dat ik genoemd wordt in je blogje.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, dat neemt niemand je meer af!
  Fijn, als je zo terug kunt zien op een leuke vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi om te lezen dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad!
  groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad Franca! Je bent weer lekker fris en uitgerust en kunt weer met frisse moed er tegenaan..
  Hier hebben we net de tweede week zomervakantie en ook hier genieten we van onze eigen B&B. Vanochtend gezellig wezen snuffelen in Staphorst (daar was het 'staphorstdag'), wat winkelen, een oude boerderij bekijken, enveloppes trekken (en winnen!)en er was zelfs een echt bijenvolk te bewonderen in een soort glazen bak. (nu eindelijk eens een echte koninginne bij gezien!)
  Kortom, heerlijk vakantie vieren en uitrusten, ik beveel het ook aan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Rundhaus" dat vinden wij ook een heerlijke plek om uit te rusten. En als het even kan er een dagje tussen uit.
  Maar de tuin is nu oogstklaar dus we kunnen even vooruit. Eerst dus de wintervoorraad op peil brengen.
  Hartelijke groeten en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen