Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

dinsdag 30 juni 2009

mooi geweest

Oké, ik ben zuinig. Maar na vier keer haring/bietjessalade eten is het ook voor mij even genoeg. Volgende keer maak ik wel een hele kleine portie ( ik blijk de enige in huis te zijn ,die dit lekker vind, maar de rest gaat toch echt naar de kippen).

Ik geef toe, het ziet er ook niet uit .
Dochter oefend voor muziekles ( en zelfs manlief vond dit plaatje mooi genoeg om even een foto te maken).
Yoghurt die hangop moet worden.
Aan de ochtendkoffie, nadat zowat het hele huis weer eens gepoetst is. Ben mijn oude boekjes beu, vanmiddag naar de bieb.
Mijn geheim gekocht ( het artikel waar ik het voor kocht is leuk, verder is het een boekje van niks). Het artikel komt geplastificeerd op het toilet te hangen. En bij de bieb kreeg ik een luisterboek kado ( wegens week van het luisterboek) het zou voor in de auto zijn, voor op vakantie .Zijn wij nou de enige mensen die geen c.d. speler in de auto hebben? Geen probleem hoor, thuis kunnen we er vast ook van genieten.
De babi pangang van vandaag stond ze beter aan.De hangop was heerlijk, zij het erg machtig, we hadden de luxe versie met slagroom en vers fruit ( uit de tuin natuurlijk).
Oude lakens gewassen, die pyjamabroeken moeten worden.
Poespoes denkt er het hare van.
Het is rustig in de kraam. Het poetsen van vandaag , was omdat ik morgen weer zou starten. Krijg ik vanmiddag een telefoontje dat ik pas Dinsdag start! Fijn! Ik had komend weekend zowiezo vrij ( vrij weekend van deze maand), en wilde Donderdagmiddag graag vrij zijn om bij de diplomauitreiking van oudste te zijn. Omdat we daarvoor Zaterdag pas de uitnodiging kregen, zou dat in eerste instantie niet lukken. En nou heb ik zomaar een week vrij!
Het huis is al schoon , dus ik kan leuke dingen doen! Te beginnen bij de pyjamabroeken, die wil ik nou al zo lang maken. En verder? De badkamer afmaken ( kocht vandaag een douchegordijn met badmatje voor 2 euro). En ik hoop dat we in het weekend naar een pipowagen kunnen gaan kijken. Genoeg te doen, volop te genieten!
groetjes, Franca.

Even een extra berichtje: RTL 4 heeft vandaag geen cent te makken met Marieke Henselmans in de herhaling. Kunnen we kijken of ( zoals ik denk) het echt veel beter is als een dubbeltje op zijn kant.
Franca.

4 opmerkingen:

 1. Die haring-bietensalade ziet er nog best lekker uit, vind ik. Zou ik nog lusten. O, en De Kleine Lord- precies die uitvoering heb ik vroeger echt stukgelezen!

  Geniet van je vrije dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat heerlijk, zo'n paar extra vrije dagen! Geniet er maar van. Die haring/bieten salade ziet er best lekker uit, die zouden ze hier wel lusten, denk ik. Ik ben de enige die niet van haring houd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik ben dol op haring en op bietjes, dus mij kun je daar vast wel blij mee maken! Ik heb helaas die uitzending gemist (met dit weer lig ik voornamelijk voor Pampus..). Maar je verteld ons vast nog wel wat je er van vond.
  Ik zal van de week ook nog even naar de bieb gaan, misschien is die actie hier ook wel gaande...gratis is altijd leuk nietwaar. (wij hebben overigens geen één cd, alles kapot, al jaren, maar nog steeds geen nieuwe stereo en autostereo gekocht...je kunt cd's gewoon op de computer afspelen..luiheid van ons hoor!)
  Geniet lekker van je vrije dagen en ik ben heel erg benieuwd naar die pyjamabroeken....??!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's. Ik vind jouw blog echt heel erg leuk en kijk elke keer wat je nu weer gemaakt hebt ; )
  Een hele fijne dag !!

  BeantwoordenVerwijderen