Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zondag 17 oktober 2010

vragen, vragen, vragen. wie wil antwoorden?

Er komt een ogenblik dat het genoeg is. Genoeg met het gezeur, genoeg met het getob. Tijd om aan de slag te gaan. Dus bak ik weer ( weet je hoe heerlijk warm en knus de keuken dan is) appel , kaneel-muffins, chocolade ( zachte vulling) -muffins, verschillende broden ( waarvan er een volledig mislukte).
Ruim ik gestaag verder (la, voor la) en pak de draad weer op. Rustig aan ja, maar wel wat DOEN.

Dit recept vond ik in een boekje, het zachte vulling-chocolade recept moest ik terugzoeken op mijn blog. Wat dom dat ik de blogjes niet steeds een kernwoord heb meegegeven, nu is zoeken wel erg lastig. Weet iemand of dit alsnog te doen is?

"Nieuwe" kleren. Een feest waarbij ik netjes voor de dag moet komen was de aanleiding. Toch eerst even de kringloopwinkel binnen. Ben er bijna zingend uitgewandeld. Maar liefst drie rokjes, een mooie donkerblauwe blouse en een mooi donkerbruin jasje. Nog een donkerblauwe panty erbij en ik ben Vrijdag netjes! Voor de nieuwsgierige onder jullie : Rokjes voor 1,50 per stuk, blouse ( nog nieuw, dus duur) 3,50, jasje ook 3,50 . Tel even mee: een totaal van 11,50 . Daar kan ik nou zo blij van worden!
Van een vriendin kreeg ik een stapel oude Seasons, om te lezen en dan weer door te geven. Leuk dat ik laatst ontdekte dat oma die ook graag inkijkt. Deze drie pagina's vond ik zo mooi.
Simpel en sfeervol.
Zou ik het dan toch maar gaan accepteren dat de herfst er is en de winter er echt aankomt?
En wat vind je van mijn "nieuwe" lamp voor de keuken? Nu maar hopen dat ik wat beter kan lezen hier. Volgens de opticien , is het heel normaal dat je steeds meer licht nodig hebt, dus proberen we dit maar.
Geniet mijn dochter nog even van de najaarszon, in de hangmat.
Kom ik tot de ontdekking dat mijn rommellaatje in de keuken ( hier net netjes) toch wel een gekke combinatie van spulletjes bevat. Wat zou dat zeggen over mij?
Een kaartje wat ik van de moeder van mijn beste vriendin kreeg ( al lang geleden, maar altijd bewaard) en wat geknutsel. Een poging die niet zo goed uitviel, maar wel even gezellig staat op de schouw.

Ben ik altijd goed met geld?
Nee! Soms geef ik veel te makkelijk uit ( vooral aan boeken) en soms te moeilijk ( natuurlijk heb je sterkere glazen nodig, waarom denk je dan eerst erover na, dat moet toch gewoon).
En vooral een enorme twijfelaar. Ga ik die leren bank laten reparen? Koop ik een nieuwe ( het geld staat ervoor klaar ) , maar dat is toch niet nodig? Volgende week: die ouwe troep hier altijd!
Herkennen jullie dit? En wat doe je ermee?

Zowiezo veel vragen vandaag.
Volgens de teller zijn er heel wat meelezers. Wie zijn jullie?
Zijn er ook collegakraamverzorgsters bij?
Wat denken die over tweedehands? Ik durf er tegen collega's nooit over te vertellen, waarom eigenlijk niet? Ik doe er niemand kwaad mee, bang voor..... ? En heeft iemand van jullie het artikel over kraamverzorgsters in de nieuwe Kinderen gelezen? Wat vind je ervan?

Verder: hoop ik over een week ( of ietsje meer) de badkamer te laten zien! Dan helemaal klaar!
Is mijn sjaal al een flink eind op weg , en werk ik weer een oud werkje af ( foto's volgen).
Heb ik nog steeds de liefste man die er maar is ( en een geduld dat hij met me heeft, zo vrolijk ben ik soms echt niet). Heb ik van de pastor complimenten gekregen over dochterlief , die mee op bedevaart ging naar Kevelaer, en daar de jongste misdienaartjes de hele dag op sjouw heeft genomen ( dat zou ik nog een enorm karwei vinden) en dit prima heeft gedaan.
Ben ik al een week niet meer bij mijn beste vriendin geweest ( schandalig) en krijgen sommige van jullie eindelijk post. Kortom : Hoog tijd om weer aan de slag te gaan. Doen! Is samen met Focus mijn streven deze week! En voor jullie? Willen jullie a.u.b. deze onzekere, vragende dame wat antwoorden geven?

groetjes, Franca.

25 opmerkingen:

 1. Hoi Franca, ik volg je al een tijdje, ik hou van je schrijfstijl,
  ben geen kraamverzorgster maar in
  een vorig leven was ik verpleegkundige (gestopt met werken
  om bij de kids te kunnen zijn, man
  is ook verpleegkundige)
  Probeer de laatste tijd bewuster
  om te gaan met de centjes en ook
  (nog) bewuster om te gaan met het
  milieu.
  Ben verslaafd aan bloggen geraakt,
  en leer veel van andere bloggers.
  Loop heel graag rond op rommelmarktjes en in kringloopwinkels en hou van het blije gevoel van iets leuks te vinden voor weinig geld en het een
  tweede leven te kunnen geven.
  Ben nu een beetje op zoek naar
  werk dat ik goed kan combineren
  met de kinderen. Heb er al twee
  die op kot (op kamers dus) zitten
  en veel geld beginnen kosten..
  Weet alleen nog niet goed welke job
  ik wil gaan doen...
  Zo dat was het zo een beetje...
  heel veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Franca,
  'k Word altijd geïnspireerd door je heerlijke bordjes/pannetjes eten. Je kunt genieten van weinig, en ik vind het heerlijk om daarvan te mogen meegenieten. Ik ben een kinderverpleegkundige, koop weinig 2e hands, maar ben met eten/wassen wat vrekkig (ben ik bang), probeer zo min mogelijk weg te gooien, handdoeken laat ik ieder in huis minimaal 2 keer gebruiken, en ben daar op mijn werk ook voorzichtig mee om te delen met anderen. De halfjes wit die klaar liggen om weg te gooien neem ik mee om tosti's ed mee te maken bv.
  Nou ja, je weet iets, en schrijf met enige regelmaat door, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Franca
  Ook ik volg je al een hele tijd, maar reageer eigenlijk nooit....waarom niet ????? geen idee.
  Je blogjes zijn leuk en fijn om te lezen en soms erg leerzaam.
  Ook ik ben geen kraamverzorgster, maar een verzorgende van de thuiszorg.
  En ook ik struin regelmatig alle kringloopwinkels af, maar er zijn maar weinig mensen die dat weten van mij.

  Groetjes zeurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik schreeuw ook niet van de daken dit wat ik aan heb tweehands is (als je het vintage noemt schijnt het in één keer wel oke te schijn?).
  Wat betreft geld uitgeven, dat herken ik zo. Vooral de bij groter uitgaven kan ik enorm wikken en wegen en bij de kleinere, ach, mijn hand is sneller bij mijn portemonnee dan dat mijn geest een weloverwogen beslissing kan nemen. Ik probeer nu echt alleen maar te kopen wat ik nodig heb op dat moment.  ps. ik ben geen kraamverzorgster.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Franca,

  Mij ken je al, dus ik hoef me niet voor te stellen.

  Om gemakkelijk op je blog te zoeken, kun je via ontwerpen, gadget toevoegen een zoekbalk installeren. Kies dan Zoekvak. Heel gemakkelijk, ik gebruik 'm vaak.

  Tweedehands dingen kopen is toch alleen maar heel fijn? Ik ben vaak blijer met iets tweedehands dan met iets nieuws. Dus schaam je ajb niet. Het enige is, bedacht ik laatst, bij nieuwe boeken: de schrijver krijgt geen geld meer voor tweedehands gekochte boeken. Als je ze leent bij de bieb krijgen ze wel een kleine vergoeding...

  Ook wij hebben (nog) wel geld voor nieuwe dingen, maar ruim hebben we het niet. Ik leer ook dat gewoon niets kopen in veel gevallen prima is. Ik loop veel minder door winkelstraten, kijk nooit bij webwinkels en leer tevreden te zijn met wat we hebben. Repareren en zuinig met spullen omgaan geeft een enorme kick. Tegelijk vind ik een groot verschil tussen zuinigheid en zunigheid. Ik wil niet zunig (krenterig) zijn, maar wel royaal waar het kan en mag en zuinig waar het kan en goed is!

  Heb jij nog belangstelling voor vijf 'Buitenlevens' uit 2008? Ik stuur ze graag naar je toe, als je het wat vindt. Mail me maar even als je ze wilt!

  Liefs,
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Franca, ik lees graag mee maar reageer weinig. Ik ben thuisblijfmoeder en geniet daar erg van. Verder ben ik heel aktief op en rond de school van mijn kinderen. Tweedehands is een tweede natuur. Omdat ik dat wil, fijn vind maar ook omdat het haast moet, een groot gezin en één inkomen laat geen ruimte voor veel, vaak nieuw. Ik zit er niet mee en kan er meestal makkelijk over vertellen. 'Men'vindt dat of normaal en bij mij passen of heel raar maar dan vonden ze me dat zonder mijn tweedehands voorliefde ook al;-)). Ik kan je niet helpen met je onzekerheden en tobberijen, ik kan alleen vertellen dat ik van je geniete en je het allerbeste wens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Franca,

  Inderdaad. Heel wat vragen heb je. Op sommige heb ik geen antwoorden, maar over de meelezers zou ik niet tobben. Dat wéét je gewoon niet. Het kan iedereen zijn.
  Wat geld uitgeven betreft. Ik denk dat iedereen zo zijn stokpaardjes heeft. Ik koop ook best veel boeken (en probeer ze later ook vaak weer te verkopen of doe er iemand een plezier mee), maar nu ik een klein meisje heb moet ik me écht inhouden om haar niet te overladen met kleedjes :)
  Ik moet dan weer al een tijdje meer bestek hebben (meer messen liefst), maar het komt er niet van terwijl het simpel is. Het is nodig dus ik moet het gewoon kopen (goed voor een volgende Ikea bezoek ofzo).
  Ik probeer bewust te leven, maar in moeilijkere periodes vind ik het moeilijker.

  Lieve groet, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Franca,

  Ook ik volg je al een tijdje, en steeds vond ik de beginfoto zo mooi. Pas vandaag ontdekte ik dat mijn spoelbak in het aanrecht dezelfde tegeltjes heeft, wij wonen sinds kort in dit huis en waar ik wat moeite mee heb is het schoonhouden van deze wasbak, hij is wel dieper dan die van jou, de hoeken worden moeilijk schoon omdat het echt hoeken van 90 graden zijn, geen rondingen. Heb jij een tip voor het schoonmaken?
  Ik geniet van je blog, maar ook van reacties van anderen, het geeft je het gevoel dat je niet de enige op de wereld bent die consumindert. Groetjes
  Anly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En Franca,
  Je bent beslist niet de enige die zoveel twijfels heeft, maar dat je je er bewust van bent helpt volgens mij al om het te relativeren en oplossen kun je toch niet alles! Van mijn man geleerd: niet proberen alles in één keer op te lossen en vooral niet het leed van de hele wereld op je nek nemen. Lukt overigens niet altijd..... Wij zitten in een superdrukke periode, wonen in Hoenderloo, ik werk nog 2 dagen in Almere, kind moet bijna elke dag naar Velp gebracht, heeft een operatie aan knie gehad en kan nog niet alles, en oudste kind heeft een kamer in Leiden. Daar zijn nu wel vrijwel al haar spullen, dat is ons ondertussen wel gelukt, maar stap voor stap, niet overhaasten en proberen niet in de stress te schieten als iets niet loopt zoals je had gepland. Ik weet niet of je wat aan dit soort reacties hebt, maar voor mij is het eerlijk gezegd ook een uitlaatklep, het zet het voor mezelf ook op een rijtje (ik hou van lijstjes, jij ook?) Ik ben overigens geen kraamverzorgster, maar leerkracht in het basisonderwijs, 45 jaar en dus moeder van 2 en al ruim 22 jaar getrouwd.

  Groetjes nog een keer, en succes met het beantwoorden van je eigen vragen....

  Anly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi franca, willen we niet allemaal weten wie er met ons mee leest? ( en waarom? en wat vinden ze ervan, want de meeste meelezers reageren blijkbaar niet etc etc heeel herkenbaar)
  mij ken je misschien van mijn blog al een beetje,ik koop weinig tweedehands kleding,in onze woonplaats geen leuke kringloopwinkel, wel breng ik er boeken vooral heen. wel krijg ik veel voor de kleinsten vooral, ook krijg ik veel overbodig geworden spullen van collegaates die het zonde vinden om het naar de kringloop te brengen en er op mp maar heel weinig voor geboden krijgen.( pas een prachtig ikea roomwit meidenbed gekregen die met wat leuke kussnetjes tegen de muur/spijlen kant dan overdag als hangbank/plek dienst doet en toen ik die op kwam halen kreeg ik meteen een zak kleding mee van haar oudste dochter voor mijn dochter, helaas past bijna niks( haar dochter een beetje mollig en groot mijnes juist dunnig en smal)de kleding geef ik dus weer door een een jasje wat bijna paste hebben we gehouden.
  oh ik kreeg ook nog een extra fietszitje voorachterop de fiets mee , altijd handig voor op de fiets van manlief.als extra.
  verder ehm probeer ik bewust te eten/koken en heb mezelf dit afgelopen jaar de uitdaging gegeven van minimaal 1 x per week iets vega te koken voor het hele gezin en iedere week een nieuw gerecht proberen( daar ben ik vrij in van mezelf om ook eens een weekje over te slaan hoor ;-) )
  ik werk niet in de kraamzorg maar op de intensieve care unit, tevens ben ik reanimatie instructeur.wat ik beide erg leuk vind .
  groetjes sillie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Franca,
  Je kunt inderdaad achteraf je labels nog toevoegen.
  Dan moet je eerst de link toevoegen. Heel makkelijk hoe je ook de link van je volgers hebt toegevoegd en je lijst met bloggers, en dan ga je naar bericht bewerken en kan je het zo invullen.
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste Franca,

  Ook ik lees je blogs altijd met veel interesse. Ik kan je geen antwoord geven op al je vragen, het zijn vragen waar ik ook nogal eens mee worstel en ik denk dat het antwoord daarop voor iedereen anders is. De vraag die ik wel kan beantwoorden is over wie je blog lezen. Ik ben sinds kort thuisblijfmoeder en mijn interesses liggen bij scrappen, kinderen, consuminderen en koken. Ben zelf geen kraamverzorgster, maar heb wel ervaring met 3 van je indirecte collega's, telt dat ook? :)
  Heb ook de tweedehands spullen ontdekt en inmiddels groot fan van mp. Hier in de buurt zijn helaas geen kringloopwinkeltjes. Blijf je lekker doorbloggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat herken ik de plaatjes uit die Seasons maar al te goed! Ik ben een trouwe (ahum) oud-lezer van dit blad, heb er ooit eens in zitten knippen, kreeg spijt en heb vorige winter tien jaargangen voor twintig euro op MP op de kop kunnen tikken. Nu ga ik niet meer knippen hoor! Het zijn van zulke mooie warme winterse taferelen... Daar wordt ik nu eens heel erg blij van! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi franca,

  Je vraagt om antwoord op je dilemma's. Die kan ik je niet geven, wel kan ik je zeggen dat ik een recente lezer op je blog ben. Ik heb helemaal teruggelezen tot het begin. En ik bewonder je levens-instelling en je moed. Volgens mij heb je geen bevestiging nodig, je bent al zo ontzettend goed bezig en je bent gewoon jezelf. Zo hoort het te zijn. Om 1 vraag van je te beantwoorden, ik ben een moeder van 2 kinderen waarvan de jongste net 18 is geworden en moet ook noodgedwongen consuminderen. Jouw blog heeft me daarin gestimuleerd en geholpen met tips. Daarom alleen maar waardering van deze kant en een groot DANK JE WEL.

  groetjes ella

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Franca,

  Ik lees nog niet zo lang bij je mee. Net voordat het bij jou niet lekker ging. Niet gauw daarna ging het bij mij ook niet goed en ben net als jij aan het opkrabbelen. Ik voel mij gesterkt in jouw berichtjes en je bent een soort voorbeeld voor me om weer op te krabbelen.
  Ik werk niet. Op dit moment vind ik het belangrijker om bij mijn kinderen te zijn.
  Ga bewuster met geld om dan voorheen maar koop toch nog regelmatig iets nieuws dan tweedehands. Inrichting beneden is inmiddels bijna helemaal tweedehands.
  Onze omgeving, met name familie, weet dat wij blij zijn met tweedehandse spullen en af en toe krijgen we ook wel iets. Kan er heel blij van worden.
  Kom af en toe bij een kringloopwinkel maar deze stelt niet veel voor. Ben nog zoekende naar andere adressen. Op mp struin ik ook regelmatig rond, ga naar rommelmarkten en brocante markten. Erg leuk om te doen

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Franca,
  Ik lees al een tijdje mee. Aan verschillende bloggers heb ik me voorgesteld in een privé mailtje. Maar jouw adres kan ik niet vinden.
  Daarom zeer kort; Vrouw (66jr.), moeder, oma, en geniet van je blog.
  En je overwerktheid -gek woord eigenlijk, maar dekt lading wel- begrijp ik volledig. Gewoon klungelen en alles even op je af laten komen. En bedenk; je bent uniek.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. lieve Franca heb nu pas gezien dat je antwoorden gaat al een stuk beter ben nu 2 weken thuis ik neem seratonine en beetje per beetje krabbel ik recht het was een erg moeilijk jaar mijn zoontje heeft iets ergs en mijn broertje MS mijn moeder al erg lang parkinson en de laatste tijd gaat het slechter en ruzie met mijn pa ... want ik vind dat ie niet goed voor haar zorgt!! en dat stapelde zich allemaal op ... ik geniet erg van je prachtige log en je geeft me ongemerkt veel steun !liefs Jezebelle ... I dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hai franca, wat een keigezellig blogje heb je , ga je zeker ook volgen, op de vraag van je , tweedehands, en kringloop , alles vertel ik op mijn werk , ik ben verzorgende, gewoon doen, dat geeft lucht. in het begin vinden collega's je lachwekkend, of het is de manier waarop ik het vertel, haha. maar later worden je collega's nieuwsgierig, hoe doet zij dat ? en ze loopt er ook leuk bij en heeft een tevreden uitstraling, haha dat is het, niet moeilijk doen hoor, gewoon jezelf zijn. en wat betreft nieuwe bank? kijk eens even wat een mooie nieuwe bank ik heb ? 80, 00 euro van marktplaats, wie lacht er nu ? liefs marion succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hoo wat een vragen !
  maar hebben de meeste mensen geen hoop vragen waar moeilijk een antwoord op te geven is ?
  twijfelen over geld uit geven doe ik ook ,
  zelf ben ik een thuis blijf mama en regel zowat alles in en rond het huis, en heb geen eigen inkomen en daarom wat moeite om mans geld aan me zelf uit te geven ook al is het echt nodig en wil mijn man niet dat ik terug ga werken (en ik ook niet natuurlijk)
  en 2-dehands is toch gewoon hip op veel blog kan je daar over lezen en al die rommelmarkten dan daar komen toch ook heel veel mensen op af .
  meestal bewerk ik de kleding die ik 2-dehands koop ik hou wel van kleur in mijn kleding .
  en voor de kindjes was ik verzorgende

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vooral door gaan met hoe je nu bezig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel hartelijk bedankt allemaal!
  Voor het reageren, de lieve woorden, het vertellen hoe het bij jullie gaat,voor het aanbieden van de landlevens ( liever niet Purperpolletje, ben net flink aan het opruimen). De spoelbak? Uitschrobben met een harde borstel ( eventueel een harde tandeborstel voor de hoekjes) en als de bak erg vies is met een beetje glorix. Niet goed voor milieu weten we, maar soms...
  Fijn om ook zoveel herkenning te zien, denk altijd dat alleen ik ...
  Nogmaals: dank je wel( zie ook nieuw blogje).
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo Franca,

  Ik lees ook al geruime tijd mee op je blog, en heb vorig jaar ongeveer het zelfde proces mee gemaakt als waar jij nu in zit.

  Ik ben geen kraamverzorgster, heb wel een inwerkronde gehad als partuspooler, maar ik vond het op wacht staan verschrikkelijk....

  Nu werk ik als verpleegkundige in de kinderthuiszorg. Heel erg leuk om te doen. Verder heb ik een enorme interesse in 2e hands. En lukt dat steeds beter...

  Groetjes,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Franca, hier nog een late reactie van een verbouwende medeleester, maar mij ken je natuurlijk al! Ik mocht al wat prachtige boeken van je krijgen en ook nog mee doen met het lezen van 'no impact man'. Super! Hier is ook veel tweedehands en handgemaakt en ik geniet van je blogjes hoor, gezellig, herkenbaar en informatief.
  Groetjes van mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Franca,
  toch ook van mij nog even een reactie. Ik lees je blog graag, en reageer soms, zoals je weet. Misschien ga ik zelf ook nog wel eens bloggen.
  ik ben 50, vier kinderen, de jongste is van de leeftijd van jouw dochter.
  Ik werk niet als kraamverzorgster, maar in de informatievoorziening.
  Hobbies: koken, lezen, breien, zeilen, hond en buiten. Verder is mijn geloof heel belangrijk.
  Wat betreft consuminderen, daar ben ik wel altijd mee bezig, maar niet uit noodzaak (meer), maar uit vrije wil. Omdat ik iets heb tegen de consumptiemaatschappij. Omdat ik het een kunst vind om tevreden te zijn met genoeg. Omdat ik het belangrijk vind om anderen te kunnen helpen met wat ik heb, zowel financieel als met spullen.
  Bijna al mijn kleding is tweedehands; naast de kringloopwinkel ook veel van marktplaats. Vaak ga ik wel "kijkshoppen" in winkels, die ik leuk vind, en zoek dan heel gericht op dat merk, dat model. Zo vind ik vaak in hetzelfde seizoen nog wat ik graag wil hebben voor 1/3 van de prijs. Het zal je verbazen, hoeveel mensen dure pakjes kopen van een bekend merk als Pauw en dat dan maar 1 of 2 keer dragen.
  groetjes, Arianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. [b][url=http://www.louisvuittonoutletsvip.com/]louis vuitton bags[/url][/b] Find on your own the most up-to-date innovative engineering to help you you obtain rid of that undesirable entire body hair. The laser hair removing Wilmington techniques utilized by the Wil . Deidra Blanks | Sep 14th 2012 - There are lots of reasons why people have plastic surgery in Wilmington NC, like a committed aesthetic facial reconstructive surgical procedure center, not simply do they carry out the most up-to-date ..

  [b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca[/url][/b] Within the occasion retailers together with hers decrease the very best spectacular designs, due to the fact appears possible, it's going to eventually a lot more enhance the actual detachment in between runway looks the populace perceives ( blank ) products in which selection the tone stylish journals * and also the plainer, on the other hand generally fantastic, "pre-collection" types that men and women see with larger frequency to receive. Fewer spectacular objects tend to be much less substantial possibility, and painstaking time, their very deficiency of distinctiveness usually means they are really equipped to carry off prolonged on shop racks devoid of looking uninteresting. This runways' significance is slipping for some time.

  [b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]louis vuitton canada[/url][/b] Viewing likely to be the decorating channel just about everywhere more than the Tv does be overwhelming,you actually does loads of moments what improved way slightly as though all of your loved ones should educate you concerning acquire the lotto to educate oneself pertaining to be able of acquiring your acquire to find out more with regards to be looking out nearly as good since the ones throughout the Television. Which has a multi functionality minor innovation and inspiration, your a completely new one really does sport an all in one new be looking out leaving ach and each tiny cash. Residence decorating strategies and samples of the revolutionary strategies are usually mentioned for additional information on facilitate all your family members could possibly get an all in one vision..

  [b][url=http://www.louisvuittonbeltsoutlet.co.uk/]louis vuitton sale[/url][/b] Like I stated, be smart on your own obtaining. People designer bags can be so wonderful, but you will certainly compromise your spending plan at the time you purchase one. Receive the next genuine detail rather and also you can absolutely conserve. At the moment, the Central Federal government for the current financial and cultural predicament awareness from the intricate may be very sober. Even so, some regional officials, business people, and economists for the recent circumstance attention is just not sober. The query Louis Vuitton is just not regardless of whether these human awareness and wisdom, the interest-based somewhat than trigger difficulties.

  [b][url=http://www.louisvuittonbeltsoutlet.co.uk/]louis vuitton uk[/url][/b] The quantity of key phrases that can be applied for every short article prism differs from two to a few. The best utilization of keywords and its positioning might help your web site have its interior pages connected. It's significant that every of those aspects is paid notice to so that you can realize a holistic Search engine marketing for the internet site.

  [b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca[/url][/b] Halal tourism is really a new item released during the travel field for Muslim travellers who desire to abide by their traditions on holiday getaway. Halal tourism is fast turning out to be well-known throughout the whole world and there are lots of holiday places that are now catering to Muslims. Halal holidays involve accommodation in resorts that don't provide alcohol, cater Halal food stuff and also have different swimming pools and spa facilities for guys and ladies.

  BeantwoordenVerwijderen