Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

donderdag 30 juli 2009

klein

Heel klein is mijn wereldje ineens. De derde dag in het gezin, dreigde ik steeds flauw te vallen. In overleg met het kraamcentrum , kwam er een collega om het over te nemen, en mijn man om me op te halen.
Toen dacht ik nog met een paar dagen weer aan het werk te zijn, maar dat verliep iets anders.
Inmiddels zit ik vijf dagen in de ziektewet( voor het eerst sinds 18 jaar), en weet nog steeds niemand wat er echt aan de hand is. Ik ben niet meer draaierig of zo, maar heb ontstekingen in de gewrichten, waarbij die in mijn rechterschouder na een pijnlijke nacht zo erg was, dat ik mijn rechterarm niet meer kon gebruiken.
Inmiddels, gaat het iets beter, al kan ik nog geen dingen als: haren kammen, rechts eten(bijv. yoghurt) of een kopje thee drinken met de rechterhand( te zwaar).
Na de eerste dagen( waarin ik vooral sliep) probeer ik me met lezen bezig te houden. Gelukkig heb ik wel wat leesvoer in huis. Prachtige boeken, ik hoop maar dat alles weer goedkomt, zodat ik zelf weer kan gaan koken, en handwerken. Maar voorlopig zal ik al blij zijn als ik weer mijn eigen boterham kan smeren en mijn eigen haar kan kammen. Zo kan een mens al snel blij zijn. Ik ga weer richting bank en boeken, wens jullie allemaal een fijne vakantie, en laat zo snel mogelijk weer van me horen.
groetjes, Franca.

9 opmerkingen:

 1. Een gewrichtsontsteking?? Wat een ellende Franca! Daar ben je wel een poosje zoet mee, ben ik bang. Wat is het naar om zo afhankelijk te zijn he? Gelukkig heb je nog lieve schatten thuis die je in de watten kunnen leggen!
  Doe maar lekker rustig aan en geniet van je boeken, groetjes van Mama Lieveheersbeestje.

  P.s. Ik heb de 'cups' maatset gevonden hoor! Vanmorgen, op de rommelmarkt, vijftig centjes! Nu kan ik eindelijk ook al die lekkere amerikaanse kook en bak sites afstruinen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat vervelend! Doe maar rustig aan, vooral niets forceren! Heel veel beterschap gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Franca,
  Ook ik kom je even veel beterschap wensen.
  Groetjes, Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel beterschap en sterkte vanuit Vlaanderen voor Franca!!!
  vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Franca,
  Als eerste; Van Harte Beterschap.
  Dze klachten lijken verdraaid veel op het gebruik van kunstmatige zoetstoffen. Het is net een emmer, de laatste druppel soet het hem.
  In familie en vriendenkring de ervaring;
  gewoon niets meer gebrruiken en de klachten gaan weg.
  Sterkte en hartelijke groet
  Tot laters,
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Potverdriedulleme nogesantoe!

  Zorg je dat je er weer gewoon bovenop komt? Geen gekke dingen doen hoor!

  Wens je alle rust toe die je nodig zult hebben. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt wel ernstig :| Hopelijk is het goed te onderdrukken! Dit is nou net niet iets wat jij zou moeten krijgen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Franca ik ben mijn vorige berichtje kwijt ben zo'n kluns met de pc dus dit is korter, ik ben dol op de boeken van JOANNE HARRIS een super schrijfster echt al haar boeken zijn steengoed!! en van suiker is het gezondst is stevia in druppel vorm koop ik dat Sluis erg lekker en gezond!! veel beterschap en lieve groet Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen