Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zondag 8 april 2012

vrij voor Pasen

Dochterlief kreeg een dagje vrij , mooie gelegenheid om eens te gaan neuzen in Utrecht. Heerlijke plaats. Gevonden: lieve koekvormpjes, een mooie gehaakte sprei ( zal dochter om een foto vragen) en een leuk kookboekje ( ik weet het totaal belachelijk, maar ik word er zo blij van).
Hadden we twee keer deze week de jongens te gast ( leuk dat de tuin nu direct aansluit op de wei, dat geeft nog eens speelruimte).
Ging dochter op twee manieren met de vormpjes aan de slag.
Een keer voor koekjes. Waarvan ze een gedeelte extra versierde voor de (kleine) mannen.
Probeerde ik een nieuw hartige taart recept. En dat bleek, makkelijk, snel en lekker. Wat willen we nog meer!
Een half pakje zelfdrogende klei en nog een keer de koekvormpjes.
Soms kan simpel zo leuk zijn.

Wat een overvloed. Gasten voor de Paasbrunch.
Gelukkig bleef de visite heel lang, zodat we s'avonds de rest konden eten ( samen met de Taijne kip met groenten, die ik de avond ervoor al had gemaakt voor ons vijven). Een vreemde week. Met het overlijden van een lieve collega, een fijne wandeling door bos en duin met een hele groep fijne collega's, en daarna koffie bij een van de collega's thuis, in haar B&B. Naar de stad met dochterlief, oppassen op twee schatten ( en zomaar weer eens op het schoolplein staan wachten), rondrommelen in en om huis. En vooral genieten. Omdat we weer eens extra beseffen hoe we moeten genieten van de lieve mensen om ons heen, en de tijd die we samen door mogen brengen.

Fijne Paasdagen (geniet ervan).

groetjes, Franca.

4 opmerkingen:

 1. wat een feestelijk gedekte tafel ! en een wijze ware les, gezelschap van sommige mensen is onbetaalbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Franca, voor jou en je gezin fijne paasdagen hier na enkele erg moeilijke dagen terug beter en kinderen goed paasrapport dochter 80% en zoontje zit voor bijna alles boven het klasgemiddelde en een super meevaller mijn man vond via internet een "nieuwe" auto hij is net een jaar oud en precies het model dat we wilden hij kwam uit bankbeslag en we konden hem kopen voor een derde van de nieuwprijs!!!en heelbelangrijk we moeten niet lenen aan de bank echt super want de oude is bijna 15j oud en verbruikte veel en het onderhoud werd duur ... en aangezien dat we deze zomer met de vouwwagen naar normandie willen ... en plaats dat we nu gaan hebben 7! plaatsen heeft onze d.acia l.gan lieve groeten vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar om wederom iemand in je omgeving te moeten missen. Sterkte met het lege plekje.

  En ja.. het is soms inderdaad zó mooi en fijn om maar gewoon simpel te zijn.. ;o)

  (als antwoord: misschien door in je account je emailadres in te geven, zodat je geen 'no-reply blogger' meer bent?)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige paastafel ook hier! Wij moesten dit paasweekend veel op gezoek, en daardoor heb ik dit eigenlijk gemist. Volgend jaar wil ik Pasen ook gewoon thuis doorbrengen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen