Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

vrijdag 20 januari 2012

5 dagen

Ik wil niet klagen maar. Ja het wachten duurde voort. Ik werk geroosterd, er stonden acht dagen. Morgen heb ik een aflos van twee dagen en dan vrij. Dat betekend dat ik twee van de acht dagen werk met een totaal van 10 uur. Moet niet gekker worden! Omdat mijn wacht gisteren van 10.00 tot 18.00 was, heb ik s'morgens alvast gekookt.
Kreeg het recept over de mail van iemand die wel perfect bijhoud wat ze allemaal gemaakt heeft en hier een heel leuk receptenboek van maakt. Kijk dat had ik nou met alle wachttijd kunnen doen! Zo zou het volgens haar recept moeten. Ik deed er extra bladerdeeg bovenop omdat ze dat bij ons zo lekker vinden.
Als je op de foto klikt kun je het recept vast lezen. Zo werd onze taart.
En toen het 17.45 was, kon ik gewoon mee aan tafel! Maar al wel met het adres van een gezin, dus wetende dat er een eind aan de wacht kwam, hoe dan ook!
Ziet er goed uit, smaakte heerlijk!
Ook goedgekeurd door de extra eter ( klasgenoot van oudste die hier in de schuur ( en met fijne adviezen van manlief) mee kwam werken aan een schoolproject. Einde wacht. Heerlijk!
Dank voor jullie meeleven!

groetjes, Franca.

5 opmerkingen:

 1. Lekker dat je nu nog even lekker aan de slag kan, ik kan me voorstellen dat je zo kriegel wordt van dat wachten?
  Werk ze!
  De broccolitaart ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er erg lekker uit. Werkze hoor, fijn dat die wacht er in ieder geval eerst weer op zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er lekker uit hoor! En ik heb bewondering voor je geduld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dag Franca, wat ziet die taart er heerlijk uit en wat fijn bija is de wacht over.. wat ik wel es wil weten is hoe jij die koffie met schuim maakt? ik drink nl nogal veel cappucino's in een grote kop met een extra slok koude melk en dat vind ik heerlijk maar die zakjes (komen van die duitse super)bevatten te veel dingen die niet gezond zijn vind ik dus als jij mij kan vertellen hoe ik zo'n mooie /lekkere kop koffie kan maken net als in je vorige blogje !! heel graag ! ik wens je een fijn weekend en dikke knuffel vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na rusten is het vast goed werken!
  Hoop dat je een fijn gezin hebt.

  BeantwoordenVerwijderen