Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

maandag 12 december 2011

Kirstie

Hoe kom je erbij om foto's te maken van een tv programma?
Die er dan nog redelijk uit zien ook. Vorig jaar ( blogje van 20 november 2010) had ik het over Kirstie's homemade home. Een tv programma op de BBC. Nu is het hier, gewoon op SBS 6!
Elke avond om 18.00 uur, kunnen we zien hoe Kirstie een oud huis opknapt. Bij vakmensen langsgaat en zelf ook wat probeert te maken. Vandaag zagen we al de nieuwe keuken en badkamer. Morgen meer. En voor de vroege vogels... Morgenochtend om ± 7.00 uur is de herhaling.
Vorig jaar kocht ik haar boek, hoe leuk is het dat ik alsnog het bijbehorende tv programma kan zien. Leuk! Zo genieten van een simpele televisie-uitzending.
Ik lees nog wat. Morgen niet zo'n leuke dag. Die horen er ook bij. En daarna ga ik me echt verheugen op de feestdagen. Zachtjes aan het versieren, eens kijken wat we gaan eten. Geen nieuwe kleding of luxe. Wel lekker vrij, samen naar de kerk, een simpele mooie maaltijd. Ik krijg zin in kerstmis!
groetjes, Franca.

10 opmerkingen:

 1. Dankjewel voor de tip... ik ga zeker kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip. Ik ga ook zeker kijken!
  En sterkte vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het al opgenomen, leuk hè dat programma! Sterkte met je dag vandaag! Liefs Amelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip! Als echte woon-aholic moet ik dit natuurlijk zien (tjeetje, dat ik het niet wist!). En voor ons ook geen overdadige dingen met kerst hoor, m'n jurkje van vorig jaar past nu ook nog wel, en de kinderen zijn gek op gourmetten (met geklutst ei en pannekoekbeslag!) De meeste versieringen zijn inmiddels ook al jaren oud, al vind ik het wel leuk om zo af en toe iets nieuws te kopen, tja, dat is nou eenmaal een zwak van me! Gelukkig is het niet het hele jaar door kerst!
  Hopelijk gaat deze, niet-zo-leuke-dag gauw voorbij, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gisteravond voor het eerst naar Kirstie gekeken. Leuk programma hoor. Ik vind haar geweldig!
  Zojuist via internet het boek besteld; bedankt voor de tip. Af en toe moet je jezelf eens verwennen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mis Kirsty en Phil op zondag, maar dit klinkt als een leuk programma! Ik ga het opnemen, en op een rustig moment kijken! Bedankt voor de tip.

  Vlijtig Liesje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk he, toevallig gisteren ook gekeken en vandaag weer. Gelijk les in stoel bekleden, lampenkappen maken en zo nog een patchwork kleed maken. Daar kun je wat mee!
  groetjes Simpel Thuis

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nou geweldig he? kijk het ook natuurlijk, wat me opvalt aan haar, zij draagt geen broeken ? , geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vanaf morgen gaat het speciaal over de kerst. Ik ben zo blij met dit programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk hier!
  http://www.classic.co.uk/cottage.aspx?year=0&code=2356&page=desc&srcpg
  Blijkt dat je de opgeknapte cottage ook nog kunt huren voor je vakantie (al moet je wel een aardig bedragje neertellen).
  Niet geschikt voor ons budget ( wel heel leuk).

  BeantwoordenVerwijderen