Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

dinsdag 4 januari 2011

snel even

Druk aan het werk. Twee bevallingen en nu een gezinnetje met lange dagen. Maar jullie leven zo mee met de stommiteit van onze jongste dat ik snel even laat weten hou het met hem is. De wond op zijn onderarm geneest goed. Dagelijks twee keer weken en spoelen werpt zijn vruchten af. En zelfs zijn gehoor lijkt iets te verbeteren. Het geklop in zijn oor ( hij hoorde zijn eigen hartslag) is vrijwel weg. De suis zit er helaas nog wel. Nou maar hopen wat we hem zo ver kunnen krijgen om nooit meer vuurwerk af te steken ( al heb ik daar mijn twijfels bij).
De kalender van Marieke heeft dit jaar een ereplaats. De kookboekenstandaard is nu in gebruik als kalenderstandaard. Dagelijks even omslaan is zo niet te vergeten ( s'morgens meteen bij het koffie zetten) en ik hoeft geen blaadjes af te scheuren ( want dat is zonde natuurlijk).
Over een paar dagen een echt blogje. Kunnen jullie je alvast gaan verheugen: de badkamer is dan helemaal glimmend nieuw en echt klaar!
groetjes, Franca.

9 opmerkingen:

 1. Gelukkig gaat het met je zoon weer wat beter! Gezellige foto´s trouwens op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig gaat het met je zoon nu wat beter. Zo stom hé. Hopelijk leert hij ervan.
  Franca. Ik ben ondertussen over halfweg in je boek. Het is nu kerstvakantie hier dus ik heb iets minder tijd om op mijn gemakske te lezen, maar ik vermoed toch dat hij volgende week zal uit zijn :).
  Met mijn boeken mag je kiezen wat je ermee doet.

  Lieve groet, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat het beter gaat met je zoon, enne een blogje schrijven is vrijblijvend he? we wachten wel hoor doe jij maar rustig aan , 2 gezinnen en je eigen gezin en bezigheden, poeh poeh , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Franca het boek is uit, ik heb je een mailtje gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn hoor, dat het weer beter gaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat t wat beter gaat met je zoon.Nu maar hopen dat t gesuis ook over zal gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig knapt hij goed op!
  Gezellige foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Franca, ik begin met jullie allemaal een heel gelukkig 2011 toe te wensen. Het jaar begon beroerd, maar ik hoop dat het toch nog weer goed komt met het oor van je zoon. Dat litteken, tjsa, wat je daar aan kunt doen? Niet veel ben ik bang. Het is de nachtmerrie van iedere moeder, dat vuurwerk! Ik ben voor een totaal verbod, maar helaas vinden mijn jongens het ook heel interresant...tot nu toe heb ik het tegen kunnen houden, maar volgend jaar weet ik het nog niet..
  Je kast ziet er heerlijk opgeruimd uit hoor! En ik maar denken dat ik veel kookboeken heb...
  Groetjes van mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gelukkig gaat het weer beter met je zoon! leuke kalender is dat hé! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen