Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

dinsdag 23 november 2010

blij van...

Ik zou eigenlijk... Gewoon aan het werk moeten zijn in huis, er is nog steeds genoeg te doen.Maar ik wil jullie wat laten zien.
Onze "nieuwe" kapstok in de hal bijvoorbeeld. En hoe vind je onze royale keuze sjaals?
De zelfgemaakte groene heb ik nu aan ( binnen ja, de temperaturen worden hier alweer behoorlijk winters).
De keukenkast die ik ( op mijn manier) eindelijk eens opgeruimd heb. Zie je ,kopjes zat voor een "bakske" als jullie aanwaaien!
De kringloopvondst waar ik helemaal blij van word ( zie je het prijsje nog).
De spulletjes die ik al zo lang bij elkaar sprokkelde, en die nu eindelijk een plaatsje gaan krijgen in onze nieuwe badkamer.
De net gedweilde keukenvloer( die ik later toch maar even nadroogde).
Poespoes vind het achter ook maar koud en is stiekem naar binnen geglipt( en ik heb het hart niet om haar weg te sturen, dan maar een oude handdoek op de stoel).
Een nieuwe Fforde en nog steeds hetzelfde breiwerkje (die weefsteek schiet niet echt op).
Kerstmis volgens Prima ( en het idee van dochterlief om met kerst alle gewone decoraties naar zolder te doen en het echt kerst te maken. Dan wil ik wel deze sfeer!
En terwijl we het daar over hadden ging de bel van de achterdeur ( zo'n los klingelgeval), en stond daar de postbode met een pakje.
Weer wat boeken terug van (Be)spaarchick met daarbij een hele mooie ketting!
Dan moet je toch even een blogje maken, anders spat je uit elkaar van geluk!
Dank je wel (Be)spaarchick! Ik beloof bij deze dat er iets lekkers klaarstaat als je de laatste boeken komt brengen!

groetjes, Franca.
p.s. willen alle mensen die op taart, taart en nog een taart reageerden, hun adres aan me mailen?
Voor eentje is er het boekje, voor de rest een kleine verrassing. Zo hou ik het nog even spannend!

12 opmerkingen:

 1. Oh ben erg benieuwd hoe jullie badkamer gaat worden.. wij moeten hem ook ooit vernieuwen maar hij is maar 1 bij 2 meter.. dus tja en dan moet het ook nog betaalbaar veranderd worden ook , maar goed t komt nog wel we wonen hier pas ene jaar.Mijn adres???Ik had wel gereageerd op je blog maar niet voor t boekje speciaal hoor.wil je toch mijn adres dan. nouja misschien is t niet de bedoeling maar ik zal t even mailen in een los berichtje..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. da's nou net één van de redenen dat ik enorm van je blog hou : de diversiteit én de foto's: vb de foto van je 'keukenkast' vind ik toppie !!! (de andere ook natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh ik zie geen mailadres...of zie ik wat over t hoofd. wil je t me anders evenmailen?? juvake@hotmail.com maar als ik niets hoor id dat ook ok hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk hoor franca, zelf heb ik en echt oude breadbin uit engeland, zal ik ook weer eens op het aanrecht zetten , t ziet er allemaal gezellig uit, ben benieuwd naar je kerstdecoraties, en poes poes is helemaal het einde, huislijker kan niet he? geniet er maar heerlijk van , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dag Franca , hier vlaanderen ik wou graag het sint boekje maar als het niet zou lukken dan koop ik het messchien wel voor mezelf... heb je mijn adres nog ?liefs vanwege Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat we weer even mee mochten kijken in je huis... die ketting is heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn mailadres is: keukenraam@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk logje schreef je weer. Mijn mailadres is sandravrijdags@telenet.be.
  Ik ben al aan het "uitkijken".

  Liefs, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een 'poep'sjieke wc! En dan de wastafel en alle andere assesoires...prachtig! Ik hou ook van dat soort dingen..oud, brocante en antiek heeft veel aantrekkingskracht op mij...manlief is zelfs 12 jaar ouder dan ik, haha!
  Ik had ook een gokje gewaagd voor je boekje, maar ik denk dat je mijn adres wel hebt.
  Mijn blog ligt op dit moment nog wel stil, de verbouwing en de rouw is nog niet helemaal over en ik moet nog ergens tijd zien te vinden en de lol om er weer mee verder te gaan. Maar ik lees her en der wel met jullie mee.
  Groetjes Mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk zo'n gelukkig logje! Ik heb er van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. :-) ik vind het ook altijd heerlijk bij je te lezen, je bent bv een van de weinige die ook een slow cooker heeft :-) en je hebt heerlijke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Graag gedaan!!! En jij heeeeeeeeel erg bedankt voor het lenen van de boeken. Het laatste stapeltje krijg je z.s.m. retour. Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen