Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

donderdag 18 maart 2010

boffen

Zomaar tegenaan gelopen in de kringloopwinkel!
Hoe noem je zoiets? Geen idee. Maar je kunt er zonder je te verbranden, schalen mee uit de oven halen. Nog als nieuw ( hier al gewassen), en een heel lief stofje ( voor 1,50).
En een genietboek. Puur wonen van vt wonen. Ik kan er niet genoeg van krijgen ( dus staat het met de mooiste bladzijde open op een standaard). Voor een kringloopboek erg prijzig ( 2,00), maar dat gaf ik er graag voor!
Spaghetti met een zelfgemaakte tomatensaus met balletjes. Lekker makkelijk, en genoeg voor een onverwachte extra eter ( met de restjes van de dag ervoor).
Dit is het dan geworden. Het cadeau voor mijn schoonmoeder. Met liefde bij elkaar gezocht. Niet te zien op de foto, maar wel degelijk erbij (onderin) een (door manlief) zelfgebakken cake.
Verder: Hollandse irissen,Hollandse snijbonen,Hollandse boerenyoghurt, pepermunt, stroop, zelfgemaakte aardbeienjam, roomboter, een grote theekop, 2 bakjes voor theezakjes,een Hollandse schort ( oma heeft altijd een schort aan, drinkt veel thee, en is gek op de tuin). Nog een sleutelhanger en als grapje het kussende Hollandse stelletje. En niet te vergeten een hele leuke kaart met lieve woorden van haar kleinkinderen.
We gaan er een fijne dag van maken! Het weer werkt in ieder geval al mee. Het is hier heerlijk zonnig!

groetjes, Franca.

8 opmerkingen:

 1. Wat een supercadeau zeg!!!!!!hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke vondsten zeg vooral dat boek zou ik ook wel zien zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk cadeau! Daar moet een iemand wel blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh datkado-mandje voor oma is inderdaad superleuk geworden :-)
  fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooi boek! Die haal ik geregeld uit de de bibliotheek. En je schoonmoeder is vast dolblij met je cadeau: je ziet echt dat er moeite voor gedaan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooi en gezellig kado hebben jullie gemaakt voor je schoonmoeder. Dat zal ze vast met veel plezier hebben uitgepakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend mooi en liefdevol cadeau! MAar om nou de cake onderop te doen? ;o)

  Ook voor jezelf mooie aankopen. Leuk dat jij je mooie boekplaatjes ook open laat staan/liggen. Geeft een lekker gevoel hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi cadeau, heel leuk al die spulletjes.
  De dingen die je gevonden hebt zijn ook heel erg leuk en de spagetti saus, ziet er heeeerlijk uit !!!!

  BeantwoordenVerwijderen