Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

zondag 22 maart 2009

Samen

Eindelijk hebben mijn man en ik weer eens samen genoten van een heerlijke dag. Niet dat we zoveel bijzonders deden , maar het was genieten.We hadden nog een lekker stukje taart bij de koffie ( ik durf niet meer op de weegschaal).
We laten de slingers nog maar even hangen. En ook het werk in huis moet maar tot maandag wachten. Wij houden week-end!
Tussendoor werken we aan de was ( die lekker buiten kan drogen). En hebben we ook zelf heerlijk van het zonnetje genoten ( lunch in de buitenlucht, smaakt extra lekker).
Eerst de boeken,en kledingmarkt. Waar ik een paar kookboeken met gezonde recepten vond ( die ga ik komende dagen maar eens gebruiken, na al mijn gesnoep), en een stel zomerse gordijnen ( voor 1 euro per stuk). Daarna naar pa, om een wandelingetje in de zon met hem te maken. Waar we een prachtige foto van zijn karakteristieke hoofd maakte ( die ik bijna hier geplaatst had, maar geen foto's van gezichten hè) , en hij dochters roze zonnebril op kreeg, toen zijn oogjes gingen tranen van de zon. Het zijn de kleine dingen die het doen( en die ook nog leuke foto's opleveren).
Samen met manlief ( in een dikke jas, maar wel met open dak) de weegschaal gehaald in het gezin. Nog even bijgekletst en nog snel wat adviesjes gegeven, gezellig. En fijn om onderweg bij te praten.
Nog een wandeling met dochter, naar het water dicht bij huis, hoe kort geleden schaatste ze hier. Nog even en het is weer zwemmen( ze heeft haar nieuwe bikini vandaag in een beschud hoekje al even aangehad)!

Thuisgekomen, staat manlief al in de keuken, zodat we snel aan een visje, gebakken aardappeltjes en een grote bak sla kunnen beginnen. Wat is het leven soms goed samen!

Vandaag is de landelijke genoegdag. Ik weet niet goed wat ik me ervan voor moet stellen. We gaan in ieder geval even kijken. De omgeving is daar heel mooi, dus als de genoegdag tegenvalt kunnen we altijd nog een lekkere wandeling maken. De zon schijnt hier alweer binnen, alle reden om ook van deze dag te gaan genieten.
groetjes, Franca.

2 opmerkingen:

  1. enkel maar om te vertellen dat ik zo erg geniet van je logjes!!
    liefs Jezebelle uit Vlaanderen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief van je Jezebelle!
    Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen