Het Keukenraam

Het Keukenraam
Het Keukenraam

woensdag 21 januari 2009

koek

De appel-havermout-plaatkoek van Jente was lekker.
De foto is twee dagen oud, de koek redde het niet zo lang. Niet gek om dit aan te treffen als je uit school komt. Zowiezo heb ik de neiging om wat extra's te doen als ik steeds doorgeschoven wordt. Zo aten we gisteren monchoutaartje met groenten en tijm (van een a.h. kaartje) aangepast aan de liefhebbers hier, dus met spekjes en rode paprika i.p.v. de bleekselderij. Totaal waarschijnlijk een miljoen calorieen.
Vanavond ga ik om 18.00 uur de wacht in, kan dus eerst nog gewoon koken, vanaf vandaag zal het wel weer wat simpeler worden. Dat is maar goed ook , anders groeien we dicht.
Behalve kasten opruimen( een karwei dat ik steeds uitstel, wat prima is voor extra vrije dagen) ging ik bij pa langs ( je weet nooit of ik de nacht in de wacht ga en dan is het een paar dagen lastig te plannen). Hij had geen goede zin, en spuugde me recht in het gezicht. Ik ben opgestapt. Misschien niet netjes van me, maar ook aan mijn tolerantie zit een einde ( zelfs voor iemand die dement is). Naar mijn beste vriendin gegaan, een uur met haar kleine puppy op schoot gezeten ( wat een lekker luchtje, jonge hond) en uitgebreid gekletst, wat kan dat een mens toch goed doen.
Vandaag gewoon thuis. Rommelen in huis, koken, de was, en zorgen dat ik startklaar sta om 18.00 uur. Voor het geval ik direct opgeroepen wordt. Altijd spannend wacht. Wie weet mag ik weer bij de geboorte van een nieuw mensenkind zijn. Daar heb ik zelfs wacht voor over.
groetjes, Franca.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Franca! Wat leuk dat je op mijn blog gereargeerd hebt! Ik ben natuurlijk meteen even bij jou gaan 'buurten', je hebt een heel gezellig blog hoor! En wast een mooie keuken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De koek redde het bij jou dus ook niet zolang ;-) Ik ga hem dit weekend ook weer bakken, goed vooruitzicht... groetjes Jente

    BeantwoordenVerwijderen