Ik was de rabarberstelen heel en dan snijd ik ze pas. Het scheelt weer sap uit de snijwondjes. Maar zoiets is heerlijk!!!! En na de langste dag niet meer oogsten, er komt dan oxaalzuur in en de plant krijgt geen kans om zich te herstellen voor volgend jaar. Hartelijke groet en tot laters Gerrie
Eline,De stengels zullen volgend jaar wel dikker zijn. Geen tips van deze kant. Hier komt het vanzelf elk jaar terug. Moet bekennen dat ik er niks bijzonders aan doe. Gerrie , je weet er veel meer van dan ik! groetjes, Franca.
Franca.52 jaar.
getrouwd,moeder van drie grote kinderen,kraamverzorgster met 50% contract, consuminderaar,hou van (eenvoudig)koken en bakken,en het gezellig maken in huis.
Hmmm,ziet er heerlijk uit,zo lekker vers uit de tuin,kan niet beter hé!
BeantwoordenVerwijderenLiefs,
Liesbeth
Wat ziet dat er verrukkelijk uit !!
BeantwoordenVerwijderenHeb nu ook voor eerste keer rabarber maar mijn stengels zijn niet zo dik hoor. Soms tips ?
Groetjes
Eline DM*
ps: kom zeker ook bij mij langs, en geef dan zeker feedback op mijn nieuwste foto.
Ik was de rabarberstelen heel en dan snijd ik ze pas. Het scheelt weer sap uit de snijwondjes.
BeantwoordenVerwijderenMaar zoiets is heerlijk!!!! En na de langste dag niet meer oogsten, er komt dan oxaalzuur in en de plant krijgt geen kans om zich te herstellen voor volgend jaar.
Hartelijke groet en tot laters
Gerrie
Hihi! Woorden zijn hier overbodig hé? ;o)
BeantwoordenVerwijderenEline,De stengels zullen volgend jaar wel dikker zijn. Geen tips van deze kant. Hier komt het vanzelf elk jaar terug. Moet bekennen dat ik er niks bijzonders aan doe. Gerrie , je weet er veel meer van dan ik!
BeantwoordenVerwijderengroetjes, Franca.